Pravilnik ponasanja na forumu

Go down

Pravilnik ponasanja na forumu Empty Pravilnik ponasanja na forumu

Post  vEljko on Wed Sep 24, 2008 3:38 pm

1. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje, osim na delovima forum gde je to dozvoljeno. Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrisu postove koji nemaju smisao, a teme koje nemaju veze sa forumom u koji su postavljene bice prebacene u odgovarajuci forum.
Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za politicku scenu. Zabranjeno traženje i objavljivanje warez adresa, krekova, keygen programčića, serijskih brojeva i drugog nelegalnog materijala. Dozvoljene su teme koje opisuju rad i podešavanja raznih p2p i sličnih programa, ali ne i teme u kojima se dele infomacije o čvorištima, krekovanim serverima i drugim izvorima.

2. Zabranjeno je vredjanje drugih membera i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM.

3. Zabranjeno je kacenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadrzajem podforuma, topica ili slicno.

4. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.

5. Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki.

6. U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.

7.Svako ne pridrzavanje pravila bice sankcionisano od strane admina/moderatora. Admini/moderatori zadrzavaju pravo da u svakom trenutku bez objasnjenja korisniku obrisu post,zamrzu ili u potpunosti obrisu nalog.

8.Admin team Loznice moze u svakom trenutku promeniti/dodati pravila.


Loznica Admin Team Smile

_________________
Pravilnik ponasanja na forumu B_350x20_C692108-381007-FFFFFF-000000
vEljko
vEljko
Administrator
Administrator

Posts : 29
Join date : 2008-09-24
Location : Loznica

https://cs-loznica.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum